Aniston

The big O

Lær ham vejen til et lille stykke himmel

Orgasme? Ja tak! Slut med at fake, her er nogle tips til, hvordan den ultimative orgasme hjælpes lidt på vej!
The big O
De fleste mænd ønsker at få deres partner til at komme, desværre er det ikke alle mænd, som forstår sig på en kvindes krop. Og det med at sige tingene lige ud er ikke altid nemt. Mænd har det med at være følsomme over for deres ego i sengen og vil helst tro, at de er verdensmestre, og at ingen andre kan få dig til at skrige som ham!

G-punkt-samtalen har på et eller andet tidspunkt sikkert været på dine læber, om ikke andet så blandt veninder. G-punktet er svært at finde og derfor tror mange, at det er en skrøne, men det er det ikke!.

G-punktet blev opdaget i 1950-érne af en tysk gynækolog. Det er svært at finde, og det kræver tålmodighed og åbenhed. Men alle som ønsker at finde guldklumpen, der sender dig direkte til himmelen, kan finde den!

Abc - ikke kun for børn

Det sjoveste er selvfølgelig at have en til at hjælpe, men ellers kan dine egne fingre også bruges. For at komme i stemningen kan forspillet begyndes med det berømte blowjob til ham, men efter som dette er et magasin for tøser med begge ben på jorden, så lader vi lige den ligge.

Læg dig godt til rette, og bed ham om at bruge sin tunge, det bedste han har lært. Hvis han er en af de typer, som ikke helt endnu har forstået, hvordan dette skal gøres, kan Abc-legen være en god idé.

Den går ud på, at han på klitoris tegner alle bogstaver med sin tunge - blidt og langsomt først selvfølgelig. Om du er til bløde bevægelser eller små tryk, finder I bedst ud af ved at lade ham forsøge sig med store og små bogstaver. Det er også værd at huske, at det danske alfabet ikke er det eneste, der findes!

Dertil skal det siges, at der faktisk findes en masse feromoner i kvindens skedesekret, hvilket har til opgave at gøre manden seksuelt ophidset, så det er bare om at sætte ham i sving.

Når I begge er klar, kan opdagelsen begynde. Det typiske sted, hvor G-punktet sidder, er to til fem centimeter oppe i skeden. De fleste finder det som regel på den side, som vender ud mod maven.

Hvis han har gjort det godt i Abc-legen, er du nu ophidset og dit G-punkt vil derfor være svulmet op, og kan føles som en lille hård kerne. Det skal så lige siges at G-punktet kræver lidt hårdere bevægelser, end hvis det var klitoris, så bed ham om at trykke lidt.

En god idé siges at være, at du ligger på siden og bøjer dit venstre ben ind over ham. På denne måde er det lettere for ham at finde det. Han kan med stor fordel holde sin tommelfinger på din klitoris, og derefter føre sin pegefinger op i dig, trykke de to fingre sammen, og vupti, dit G-punkt skulle nu være fundet! Dette skulle være til stor glæde for jer begge.

Snyd og hjælp ham på vej

Det er klart, at det også er nemmere, hvis du på forhånd har snydt en dag eller to i forvejen, og selv har fundet det, så du forsigtigt kan guide ham på rette vej.

Hvis du selv skal finde en smutvej til himmelen, skal du sidde op, ligge dit højre knæ på gulvet, således at du sidder på hug. Før så din hånd under venstre lår og dine fingre skråt op i skeden. Og så er det ellers bare om at nyde!
ANNONCE
The big O
Hvis det lykkes jer at finde denne lille del af himmelen, er du sikker på at få en bedre orgasme, og du kan næsten også være sikker på, at det vil være super godt for ham, eftersom de fleste mænd elsker at se en kvinde nyde til fulde, hvad han gør ved hende. Og mon ikke det giver ham lidt ekstra selvtillid, så sexlivet måske fornyes?

Sex bør være intimt og med en man holder af, men det kan hurtigt blive kedeligt at gøre de samme ting igen og igen, så det er bare med at få fat i
En god bog om kvinders orgasmer er blandt andet: "Sex for two: the joy of partnersex" skrevet af Betty Dodson. Bogen kan købes på www.amazon.com for en sølle pris af ca. 100 kroner. Dette kunne være en mulighed for en julegave?

Spørgeleg på sengekanten

Hvis du og din partner først lige er begyndt at udøve gymnastik på lagnet sammen, er det sandsynligvis stadig hot for jer begge, men hvis nu han er en af dem, som ikke helt forstår dine små hentydninger med små støn og vrid, kan en anden leg være god.

Spørgelegen er simpel, det kræver ikke "dirty talk", men små enkle, korte svar. Den er perfekt for dem, som ikke er til den vilde samtale under sex. Spørgsmålet kan være skal jeg bide eller slikke? Og svaret er så enten A eller B. Ganske simpelt og effektivt, for på denne måde lærer I hurtigt hinanden at kende, og du lærer, hvad der er godt for ham, og han lærer forhåbentlig også, hvad der er godt for dig!

Ny parfume til dig og ham

Hvis du eller han ikke har den store lyst til sex, kan det skyldes stress, for lidt motion eller forkert mad. Løsninger på disse problemer burde være simple...

Jeg skrev tidligere at kvindens skede havde en naturlig måde at gøre ham sexlysten på. Disse feromoner fås faktisk på flaske, så hvis den er helt gal kan du jo altid opstøve en af disse og sprøjte lidt på dig selv. De fås også til mænd, hvis nu det er dig, som har brug for lidt hjælp og ikke ham!

Så tøser, det er bare om at komme i gang med at forlange orgasmer som aldrig før, det måtte vel komme før eller siden, kvindens ret til en orgasme er ikke kun, hvis hun kan nå det!

God fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce