Aniston

SuperHot Sex

Ekstra krydderi til sexlivet

9 ud af 6 stjerner
"SuperHot Sex" er sexguruen, Tracey Cox's nyeste bog. Og her får du blandt andet svarene på spørgsmålene; "Er det virkelig muligt at elske med den samme person hele livet og være tilfreds?", "Føles orgasme ens for kvinder og mænd?" og "Hvorfor er "uartig" sex god sex?".
ANNONCE
SuperHot Sex
Tracey Cox har skrevet en række bøger om sex, hun har skrevet for flere store magasiner og optrådt i utallige TV-shows. Hun er kendt og respekteret over hele verden for sine viden inden for sex, kropssprog og parforhold.

"SuperHot Sex" er for par, der gerne vil eksperimentere og prøve nye ting af. Den giver gode råd til både ham og hende, om hvordan man gør lidt ekstra ud af sexlivet, hvordan man kommer igang med at prøve de lidt mere kinky sider af sexlivet af og hvordan man bedst tilfredsstiller sin partner.

I "SuperHot Sex" kommer Tracey Cox omkring emner som sexfantasier, sex i det fri, analsex og S&M. Hun giver en kort introduktion til de østlige sexskoler som Tantra, Kama Sutra og Taoisme, og giver også ti bud på gode blærerøvsstillinger, der ser hammer besværlig ud til når I nu giver jer i kast med sex i det fri. Tracey Cox giver også gode råd omkring trekanter, swinging og pigesex.

Bogen lægger lige så stille ud og finder så efterhånden mere og mere kinky ting frem. Tracey Cox fører sine læsere sikkert igennem, og er utrolig god til at forsikre og komme med eksempler på, at sexualitet er helt normal, også den lidt mere kinky slags.

Idéerne og inputs'ne er utroligt godt og detaljerede beskrevet, og tør man ikke lige give sig i kast med den helt store omgang rollespil med S&M i swingerklubben, har Tracey Cox været så pædagogisk at lave en "tøsedrengens flutvej", hvor man kan prøve tingene lidt af derhjemme uden at det bliver farligt. 

Sproget er meget intimt, ja nærmest som hvis det var en god veninde, du sad og snakkede med. Det er behageligt at læse. Når det handler om sex, vil man ikke have det alt for videnskabeligt og tørt serveret, der må gerne være lidt humør, lidt forståelse og lidt personlighed. Tracey Cox har et dejligt uforpligtende og veninde-agtigt sprog, og hun er ikke bange for at komme med egne erfaringer, historier og meninger.

Bogen er sat næsten scrapbogs-agtigt op. Der er små bobler med sjove statistikoplysninger og gode råd. Der er bokse med huskelister og opskrifter på for eksempel guddommelig orgasme på kun fem sekunder. Og det hele er krydret med hjerter og skønne billeder. Der er rigtig mange billeder i bogen - også helsides, og de er virkelig skønne. Har man ikke tid til at læse i bogen kan en hurtig gennembladring også give appetit. Billederne er sofistikerede erotiske og viser en masse uden at blive vulgære.

"SuperHot Sex" er en utrolig god bog til at krydre sexlivet op med. Og så kan den læses både af ham og hende, eller allerbedst af begge sammen. Tracey Cox har en dejlig naturlig tilgang til tingene, og en god måde at beskrive dem på.

Nu er det ikke kun absolutte nye og banebrydende ting, der kommer frem, faktisk tænkte jeg flere gange; "Det er jo rigtigt, det vidste jeg vel egentlig godt, jeg har bare aldrig tænkt over det." Men der kommer da også helt nye idéer og inputs som man måske aldrig ville have modet til at prøve, fordi man ingeting vidste om det. Helt sikkert en bog, der bør ligge inden for rækkevidde af dobbeltsengen.

Tak til Ekstra Bladets forlag for fremsendelse af bogen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce