Aniston

South Beach kuren 2.0

En opdatering med den nye viden indenfor træning, kost og varigt vægttab

South Beach kuren 2.0
Dr. Arthur Agatston har gjort sit forarbejde godt, og endelig er her en bog med det hele - Kostplan, træningsvejledning og en masse viden om en sundere livsstil.

Bogen er en opfølger til en af de største slankebogs-successer.

I denne udgave er der dog udvidet med et træningsprogram, der sammen med den rigtige kost, sætter forbrændingen i vejret og giver en slank og fast krop.

Bogen gennemgår kort og præcist principperne for South Beach-kosten: masser af fiberrige grøntsager, frugter og fuldkornsprodukter, sunde, umættede fedtstoffer, fedtfattige proteiner og mælkeprodukter.Derudover er der også en del der gennemgår et fitness-program med kombineret styrke- og konditionstræning, baseret på den nyeste viden om, hvordan man får størst mulig effekt af sin træning.

Sidste del er en 4-ugers kostplan med tilhørende lækre opskrifter, der ikke kun er sunde men også spiselige. Bogen og kuren generelt er meget alsidig, og der er rig mulighed for at benytte alt indholdet til at komme i bedre form og blive bikini klar, men også som et springbræt til en sundere livsstil.
South Beach-kuren er skrevet af hjertespecialisten Dr. Arthur Agatston i samarbejde med Joseph Signorile der har en ph.d i fysiologi. Bogen indeholder 352 sider, og koster i vejledende udsalg 249,95.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce