Aniston

Skål for Dronning Margrethe

I dag har hele Danmarks dronning fødselsdag, og det fejrer vi med en lækker cocktail - specielt designet til fødselaren.

I dag, den 16. april, fylder Hendes Majestæt Dronning Magrethe II år.

I den anledning har den kongelige hofleverandør, det danske likørbrand Peter F Heering, stået for en hyldest til selveste fødselaren.

Fødselsdagshyldesten er en cocktail, som er en dronning værdig, og som er kreeret af den anerkendte bartender Nikolaj Brøndsted, der til daglig sørger for drinks og cocktail til gæsterne på MASH.
 
Cocktailen er til alle med royale smagsløg og er baseret på rosenlimonade, gin, blodgrape samt kirsebærlikøren Cherry Heering, der er en af verdens mest fashionable likører. 

Den er syrligt frisk med et strejf af sødme. Perfekt til foråret, udtaler Nikolaj Brøndsted, der pointerer, at cocktailen er enkel at lave selv.
ANNONCE
Skål for Dronning Margrethe
Cherry & Rose Cooler
 
2 cl. Cherry Heering
3 cl. gin
3 cl. friskpresset blodgrapefrugt
8-10 cl. Fentimans Rose Lemonade
 
Hæld Cherry Heering, gin og grapefrugtsaft i en shaker med masser af isterninger og ryst grundigt i ca. 10-15 sekunder. Strain (det betyder at si på barsprog) over i et højt, slankt og elegant glas fyldt med isterninger.

Hæld forsigtigt Rose Lemonade i glasset og vend rundt en enkelt gang (helt ned i bunden) med en ske.
 
Garner med blodgrapefrugt og et rosenblad.

Skål og tillykke!


Cherry Heering er baseret på naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer og kunstige farvestoffer. Cherry Heering forhandles i vinhandlere og i Superbest landet over til vejledende priser á 98,95 kr. for 35 cl. og 154,95 kr. for 70 cl. Ud over Cherry Heering findes kaffelikøren Coffee Heering, der forhandles i vinhandlere landet rundt via importøren Altia Danmark.

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce