Outfit: Casual workwear

Endnu en af de dage - i blå, grå og sort ...17. november, 2015 - kl. 00:00
Forfatter:


Synes godt om Aniston.dk

Del artiklen

Hvis man gik en tur igennem min garderobe fra for et år siden og til nu, så ville alt blive mere ensfarvet, som man langsomt bevægede sig mod nutiden.

Mens jeg tidligere gik rigtig meget efter mønstre og statement pieces, så er langt det meste af det, jeg slæber med mig hjem i pose og sæk nu, klassiske ting, som jeg kan bruge på både job og i fritiden - to ting, der i øvrigt altid smelter sammen i en stor pærevælling!

Til efteråret og vinteren er der oveni købet blevet skruet lidt ekstra op for det grå, det sorte og, ikke mindst, det blå. Det er gode farver, der kan sættes sammen på kryds og tværs.

Nogen vil måske tænke kedeligt. Jeg tænker klassisk. Og når man desuden er tættere på de 40 end de 30 (gisp!), har man måske også en tendens til at begynde at klæde sig mere klassisk (bemærk: Ikke kedeligt), end man tidligere har gjort.

Outifttet på billederne er et eksempel på helt klassisk workwear for mit vedkommende - vel at mærke på en dag, hvor jeg ikke har vigtige møde. Til de anledninger kommer blazeren som regel frem.

Jeg bryder gerne de mørke farver med en statement ring (denne er fra YSL), et armbånd eller et andet smykke, som bliver meget mere synlige, når man ikke er et stort fastelavnsris af farver og mønstre. Eller støvler i et fedt print eller design, som med de skønne ankelstøvler i frog-print fra et af favoritmærkerne Maruti.

Fra top til tå: Hue fra &OtherStories, Osiris briller fra Louis Nielsen, Tørklæde i uld fra Les Deux, nistret rullekravestrik fra &OtherStories, ring fra YSL, Dbramante computertaske fra Humac, frakke fra By Malene Birger, bukser fra Cheap Monday, Passao ankelstøvler fra Maruti Footwear.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om aniston.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen