[Opskrift]: Nemme pandekager med et twist af groft



3. maj, 2016 - kl. 19:26
Forfatter: Conni Lagergreen Schmidt


Synes godt om Aniston.dk

Del artiklen

Pandekager er altid en god idé! Men det er faktisk, tror jeg, aldrig sket, at vi har spist dem til aftensmad før?!

Det gjorde vi dog her til aften, og nu er vi helt runde og mætte! 

For dog at gøre en lille smule op med, at aftensmaden ikke stod på grove grøntsager af nogen som helst art, lavede jeg en lidt sundere udgave af pandekager, hvor der trods alt var lidt fibre og sundt fedt i. 

Prøv dem selv, hvis du har pandekage-trang. De smager mindst lige så syndigt som de (endnu) mere syndige pandekager.

Og husk, at det kun er tirsdag én gang om ugen ;-)
 

Opskrift på pandekager med grahamsmel
 

Du skal bruge:
(Cirka 10 pandekager)

80 g hvedemel
80 g grahamsmel
4 dl minimælk
3 æg
1 spsk sesamfrø
1 spsk rørsukker 
½ tsk salt
50 g flydende margarine

Sådan gør du:
Pisk mel sammen med mælk, til blandingen er jævn. Tilsæt resten af ingredienserne og pisk igen. 

Bag pandekagerne på en varm stegepande med smør eller margarine.

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Conni Lagergreen SchmidtFølg på:Instagram

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om aniston.dkDel artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen