Aniston

Ny Aqua D'Or med blid brus og naturlig frugtsmag

Læskende nyhed uden kalorier.

Vand er godt, og vand er sundt. Men nogle gange har man også lyst til at stille tørsten i andet end vand - uden samtidig at indtage en hel masse kalorier.

Og nu lancerer Aqua D'Or en spændende nyhed, som gør det muligt at få lidt smag til ganen - helt uden at indtage kalorier.

De nye Aqua D'Or er vand med blid brus og frugtsmag. De kommer i praktiske 1/2 liters flasker og i tre forskellige smagsvarianter: Hyldeblomst & Æble, Citron & Grapefrugt samt Hindbær og Solbær. Alt sammen friske og læskende drikke, som alle har en ren, let og sød smag, og som er baseret på naturligt mineralvand, der kommer fra dybt under den jyske hede.

De nye Aqua D'Or er tilsat kulsyre, som giver en helt blid brus – og naturlig frugtaroma, der gør dem meget friske på hver deres måde. Eksempelvis smager Hyldeblomst & Æble som en let cider.

 
De nye Aqua D'Or med blid brus og frugtsmag forhandles allerede i Kvickly, SuperBrugsen og Dagli’Brugsen. Senere følger andre butikker. Vejl. pris er 9,95 kr. for en ½ liters flaske.
ANNONCE
Uhm ... Blid brus og frugtsmag. Lige til at have med i tasken eller nyde til maden. - Ny Aqua D'Or med blid brus og naturlig frugtsmag Uhm ... Blid brus og frugtsmag. Lige til at have med i tasken eller nyde til maden.
Ny Aqua D'Or med blid brus og naturlig frugtsmag
Del

Seneste nyt

Annonce