November favorit i alle afskygninger

Fine runde stager til julehygge med stearinlys6. november, 2017 - kl. 10:40
Forfatter: Emilie Schwartzlose


Synes godt om Aniston.dk

Del artiklen

”It´s beginning to look a lot like Christmas…” Nok er det kun november, men derfor må man gerne glæde sig over, at december ligger lige om hjørnet.

Der arbejdes flittigt på, at få sat alle lysene op hen over byen så det den 24. November, kan tændes og lyse byens mørke og kolde gader op, som små stjerner der funkler fuld af varme og mirakler under den sorte vinternat.
I de små hjem kan vi så småt også godt begynde at tænde stearinlysene om ikke andet for at holde varmen.

I år er det cirklerne, som får lov at fylde meget i indretningen, også når det kommer til julepynten. Denne stage som kan fås i flere forskellige udtryk, alt efter hvad man selv ønsker, og synes der passer ind i ens eget hjem.
Jeg er selv helt vild med, at den nemt kan dekoreres med et par eukalyptusgrene eller ”alt godt fra naturen”, og pludselig får den et helt andet look.
 

Menu har i år designet stagen i flere modeller. Den findes i forskellige farver, størrelser, til fyrfadslys, almindelige lange lys og faktisk også med en lille vase i til en lille fin blomst. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, som sætter grænser. Det er vel egentlig også sådan, at det skal være op til jul.

-Emilie Schwartzlose

Haengende lysestage Minoo fra Ellos.dk 199,-
Granit.se Ljusstake Gjutjarn 41 cm 349,-
MENU POV Circle Tealight candleholder Lille H 12 cm 20 cm. 499,- i messing og 299,- i sort. Stor H12cm 44 cm. 799,- i messing og 499,- i sort.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Emilie Schwartzlose Følg på: Instagram

Vil du skrive for os?

Synes godt om aniston.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen