MarMar Copenhagen: Smugkig på forår og sommer 20168. januar, 2016 - kl. 06:00
Forfatter:


Synes godt om Aniston.dk

Del artiklen

Selvom de fleste af os vist stadig er der, hvor vi skal tænke os om en ekstra gang, når vi skriver, hvilket årstal vi er i, så er det ganske vist: Foråret er lige om hjørnet, og dermed også de kommende forårs- og sommerkollektioner for 2016.

Jeg har gået og glædet mig i et helt halvt år til, at alle de skønne sager begynder at dumpe ind i butikkerne, og nu er det så småt tid.

Mange af kollektionerne kunne jeg jo allerede nyde under modeugen i sensommeren, så jeg ved, at der er god grund til at se frem til en ny sæson - heriblandt til en super fin kollektion fra danske MarMar Copenhagen, der endnu engang har overgået sig selv, men som heldigvis stadig er tro mod deres designunivers i den kollektion af drengetøj, pigetøj og babytøj, de sender i handlen i den kommende tid.

Og ja, der er stadig masser af leo at komme efter. Men bl.a. de fede jakker med gyldne detaljer til pigerne og lidt mere nedtonede prints til drengene bliver nok blandt det, der kommer til at sprøjte ud af butikkerne fra MarMar Copenhagen i forårs- og sommermånederne, hvis altså man skal spå om det ud fra alle reaktionerne på kollektionen for bare seks måneder siden.

Herudover lancerer MarMar det skønneste nye sengetøjsprint samt bl.a. utroligt fede dip dye-shorts og -skjorter til drengene. 

Hvis nu vinteren trækker lidt ud, kan jeg i øvrigt afsløre, at Marmar starter udsalg på deres webshop på søndag. Der skulle være rig mulighed for et kup eller syv!

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om aniston.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen