Aniston

LOVED BY CSM

Christiane Schaumburg-Müllers feminine homewear er faktisk lidt af et hit på huden.

"Tøj skal både være dejligt at have på og være feminint på samme tid. Det skal føles rart og gøre noget godt for mig."

Sådan siger Christiane Schaumburg-Müller om hende homewear-, lingeri- og shapewear-produkter, som hun har lavet i samarbejde med dagligvareforretningen Kvickly.

Men der er ikke meget 80'er Sloggi eller supermarkeds-rodekasse over Loved by CSM, som serien hedder. Faktisk er det kun priserne, som er i den lave ende - kvaliteten og pasformen holder faktisk max.

Jeg er specielt blevet fan af de fine hipsters, som fås i både ensfarvet og mønstret, og som simpelthen er vildt bløde, lige til og med fine blonder. De holder formen, og så sidder de, som de skal.

I det hele taget får man meget kvalitet for pengene, og hvis man shopper lingeri, strømpebukser, home- og shapewear, mens man handler mælk og pasta, så sparer man faktisk også tid.


Loved by CSM forhandles i Kvickly og på Coop.dk til priser fra 59,95 kr.
ANNONCE
LOVED by Christiane Schaumburg-Müller er pakket fint ind, så hvis søster, veninde eller svigerinde skal have undertøj i julegave, kan man sagtens være bekendt at komme med trusser fra CSM. - LOVED BY CSM LOVED by Christiane Schaumburg-Müller er pakket fint ind, så hvis søster, veninde eller svigerinde skal have undertøj i julegave, kan man sagtens være bekendt at komme med trusser fra CSM.
Det er SÅ simpelt! Men hipster-trusserne fra LOVED by CSM er faktisk gået hen og blevet mine nye favoritter. - LOVED BY CSM Det er SÅ simpelt! Men hipster-trusserne fra LOVED by CSM er faktisk gået hen og blevet mine nye favoritter.
Trusserne findes bl.a. i über cool leopard-print, som jeg personligt har svært ved at stå for. - LOVED BY CSM Trusserne findes bl.a. i über cool leopard-print, som jeg personligt har svært ved at stå for.
I slipper for et foto af mig iklædt trusser og kan i stedet nyde et af Christiane ... - LOVED BY CSM I slipper for et foto af mig iklædt trusser og kan i stedet nyde et af Christiane ...
Strømpebukser med alskens mønstre er en del af LOVED by CSM-kollektionen. - LOVED BY CSM Strømpebukser med alskens mønstre er en del af LOVED by CSM-kollektionen.
Del

Seneste nyt

Annonce