Aniston

Kend din fodbold #1

Så er det igen tilbage på skolebænken, men denne gang har jeg gjort det sjovt for Jer tøser...

Efter kraftige overvejelser er jeg nu kommet til den afgørelse, at jeg gør det! I piger har simpelthen brug for at åbne øjnene for det som 90 % af os mænd, er så fascineret af, nemlig fodbold. Så hvordan gør vi det? Forklarer vi Jer stille og rolig reglerne? Tager vi Jer med på stadion? Køber vi et par støvler til Jer på vores et års dag? Nej, vi tager babyskridt og fører Jer langsomt ind i fodboldens fantastiske verden. 
ANNONCE
Kend din fodbold #1
Jeg har tænkt og tænkt på, hvordan jeg dog kan få Jer til at læse om fodbold, men løsningen var jo ligetil. Der er jo ikke nogen nemmere måde at få jeres opmærksomhed på, end med lidt lækkert blikfang.

Så her starter jeg hermed min nye serie som I piger sikkert vil få fornøjelse af. På den her måde lærer I jo også om fodboldspillere og deres kunnen. Mine damer og damer... Lækre Fodboldspillere #1.
 
Vi starter ud med en af vores nordiske naboer, nemlig Sverige. De har efterhånden avlet mange blonde, blåøjede mænd og kvinder og de har da også brugt næsten samme opskrift til Fredrik Ljungberg.

Begavet med et guds benådet fodboldtalent og en hurtighed som en viril gepard, har Fredrik efterhånden banket sit navn fast blandt de allerbedste offensive midtbanespillere (red. En spiller, hvis position er foran midten af banen, da denne følger med op i angrebet) i fodboldens verden. Evnen til at skabe chancer og være der på de rigtige tidspunkter, har gjort ham til en nøglespiller for hans klub Arsenal (red. Arsenal er en fodboldklub i London).
 
Her de sidste par år er resten af verden endelig begyndt at lukke øjnene op for Ljungberg, men dette er af helt andre årsager. Han er begyndt at få en solid kvindelig fanskare, og nogen siger endda, at han har den største af alle mandlige fodboldspillere. Grunden er nok at han lavede en aftale med Calvin Klein som undertøjs model for deres nye kollektion, og vupti var Fredrik på store plakater rundt omkring i byerne kun iført meget små boxershorts.
 
Jeg kunne skrive alenlange biografier om Fredrik, og hvad han har opnået og ikke har opnået, men det gider I alligevel ikke at læse, I vil se kød vil I. Så jeg slutter hermed af med nogle små fakta fra fodboldens verden og selvfølgelig et lille galleri af Fredrik Ljungberg. Ja, hvem sagde, at man ikke kunne have det sjovt mens man lærer noget?
 
  • Fodbold består af to hold med 11 spillere på hvert hold. 


  • Normalt er der tre-fire spillere på bænken som træneren kan skifte ind.


  • Så i alt stiller et hold op med en trup på 15 spillere. 


  • Der er mange positioner på en fodboldbane men her er de mest almindelige: Målmand, forsvar, midtbane (defensiv/offensiv) og angreb
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce