Aniston

Kaya & Ole: Julen varer længe

Vind den nye julecd Kaya Brüel og Ole Kibsgaard.

Kaya & Ole: Julen varer længe
Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har for nyligt udgivet CD'en 'Julen varer længe', som du netop nu kan vinde her på Aniston.dk.

Kaya og Ole, der blandt andet er kendt fra Kaj og Andrea, har fyldt CD'en med gode og sjove juleklassikere, der er indspillet med et hold af musikere, som også spiller på de andre succesfulde børneCD'er, som Kaya har lavet.

Det er velspillet, jazzet og sjovt og henvender sig derfor til både store og små jule-entusiaster.

Kaya og Ole laver blandt andet en dansk udgave af "Baby it's cold outside" (skat det er koldt i nat) og "Rockin' around the Christmas tree" - også på Dansk.

Derudover indeholder CD'en nyfortolkninger af klassikere som "Santa Lucia", "På loftet sidder nissen", "Rudolf" og en masse andre kendte julesange.

Julemusik for hele familien
"Julen varer længe" er til hele familien, men på den lidt fede og velspillede måde, som ikke er for børne-agtig, og som de voksne derfor også kan holde ud at høre på.

Der er heller ikke for mange bjældeklang, men derimod arrangementer med blæsere, strygere osv.

Holdet er Frederik Damsgaard på bas, Ole på guitar og vokal, Jacob Christoffersen piano og Emil de Waal på trommer. Jeppe Kaas laver blæser arrangementer og Hans Ulrich samt andre gæstestjerner spiller
'Julen varer længe' er udkommet på cd den 8. november 2010

Vind 'Julen varer længe'
Aniston.dk sætter nu den søde nye juleCD med Kaya og Ole på højkant her på Aniston.dk.

Deltag i konkurrencen frem til den 10. december 2010.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce