Aniston

Kæreste-Styling

Tænker du: Med lidt hjælp kan han blive en god kæreste

Kæreste-Styling
Nogle kvinder bruger ubevidst mænd som projekter, de kan bruge al deres energi på.

Måske kender du det fra dig selv, lysten til at ændre lidt på kæresten, for så ville han da bare være helt perfekt. Det kan være ændringer i form af mindre ting som f.eks. tøjstil, men også nogle gange mere alvorlige ting, som ændring af hans personlighed og hans målsætninger.

Nogen kvinder starter med "kæreste-stylingen" allerede inden de er begyndt at komme sammen med den pågældende mand. De vælger nemlig at flirte med en mand, som de ser muligheder i. Et eksempel kan f.eks. være, at manden læser til læge eller lign., og at kvinden derfor lægger vægt på, at fyren har udsigt til at få en god løn engang. Andre eksempler på lettere "kæreste-styling" er tanker som f.eks.: "Han skal bare lige have en anden frisure, så er hans udseende helt ok".

Men der er også mere alvorlige eksempler. Der er de kvinder, der drages mod mænd i "nød". Altså mænd, hvis liv ligger i ruiner af forskellige årsager. Nogle kvinder påtager sig at hjælpe disse mænd, og de ofrer gerne al deres energi. Dette fører ofte til, at de glemmer deres eget liv, deres egne drømme og deres egne ambitioner.

Problemerne, som disse mænd har, kan være mange, f.eks. en uheldig barndom, manglende ansvarsfølelse eller et uhensigtsmæssig misbrug (stoffer, alkohol etc.).

Hvad end problemet er, forsøger kvinden at hjælpe manden ved at give dem al deres opmærksomhed, kærlighed og måske endda alle deres penge. Det bliver et korstog at få "helbredt" den pågældende mand. Også selvom han måske ikke ønsker at blive hjulpet.

Ulempen ved at være typen, der kaster sig ud i "kæreste-styling" er, at den pågældende kvinde ofte glemmer at tage sig af sit eget liv og egne behov. De er villige til at gå mangt og meget igennem, fordi de ser et potentiale i manden. Måske er de ligefrem villige til at finde sig i fysisk eller psykisk vold.
ANNONCE
Kæreste-Styling
Man fristes til at spørge sig selv, hvorfor nogle kvinder opfører sig sådan. Svaret kan måske ligge i den tryghed, som det er at tage sig af en andens liv i stedet for sit eget. Det kan til tider være meget skræmmende at være herre over sit eget liv. Det er et stort ansvar, så derfor kan det være nemmere at overskue et andet menneskes liv i stedet for sit eget. Måske kan svaret også ligge i, at mange kvinder føler, at de først er noget værd, når de har betydning for andre. Her er problemet altså lavt selvværd.

Med tiden vil det måske gå op for kvinden, at hun intet har opnået i sit eget liv, fordi al tiden gik til manden. Den spildte tid vil man aldrig kunne vinde tilbage, så derfor er det vigtigt at være ærlig overfor sig selv og turde se virkeligheden i øjnene. Man bør i et forhold spørge sig selv, hvad det er, man modtager fra sin partner. Altså stille spørgsmålstegn ved, om man nu også får det igen, som man fortjener. Desuden bør man også stå til ansvar overfor sig selv og give ens drømme og ambitioner et passende grundlag til at kunne udvikle sig og blive til virkelighed. Man skal være en god kæreste med ærlige hensigter, men først og fremmeste skal man være tro mod sig selv.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce