Aniston

Jul på slottet

3. december

Da Thomas vågnede den næste morgen, var det stadig ikke helt gået op for ham, at han nu havde sit eget slot - og han havde da heller aldrig drømt om, at han nogensinde skulle komme til at eje et. Godt nok havde han aldrig hørt om Grev Lasse, der ifølge sagfører Stovgaard var hans nu afdøde onkel, men hvad gjorde det, når han nu havde fået et helt slot for sig selv?
ANNONCE
Jul på slottet
Det var første gang i Thomas' liv, at han havde fået noget. Thomas var, hvis han selv skulle sige det, en mand i sin bedste alder... Eller han var i hvert fald 32 år. Thomas var også det man, hvis det var om en kvinde, vil kalde erotisk buttet - han havde former. De var kommet efter mange års erfaring inden for øl-drikning, fastfood-spisning og foragt for motion, men hans mor syntes, at han var dejlig, så der var jo ingen grund til at lave om på sig selv.

Thomas boede egentlig i en lejlighed i København, men nu hvor han havde arvet et slot, så overvejdede han, om han skulle sige farvel til hovedstaden og goddag til Sydfyn. Thomas havde ingen forpligtelser i København. Han havde igennem de sidste par år ikke haft den store succes hos kvinderne i storbyen... Faktisk så havde han aldrig haft succes hos kvinder, men lad nu det ligge. Han havde næsten, inden han havde set slottet, besluttet sig for, at han ville prøve at se om kvinderne på Fyn var mere villige.

Hvad mange ikke vidste, var at Thomas levede to forskellige liv. Den ene side var den han viste, når han var sammen med andre mennesker. Han var meget tilbageholdende, og egentlig havde han det ikke specielt godt i større menneskemængder. Jo, han hyggede sig da, men han endte altid med at føle sig lidt udenfor. Så hellere små forsamlinger, som den julefrokost han skulle holde på slottet, hvor de seks nærmeste venner var inviteret.

Thomas' andet liv var det han udlevede i cyberspace. Han følte, det var det eneste sted, hvor han virkelig kunne være sig selv og virkelig få konverseret med nogle fornuftige og intelektuelle mennesker. De støttede ham, når han gang på gang var stødt ind i en kvinde, der på det groveste havde afvist ham. De var begejstrede, når han nærmest poetisk beskrev sit syn på rygere, kvinder, reklamer og mange andre ting. Jo, det var her i cyberverden, han følte sig bedst tilpas. Her var han både vellidt og respekteret.

Bedst som Thomas lå og funderede over livet, blev de store egetræsdøre ind til hans værelse åbnet. Butleren Mads kom ind og gik målrettet over mod vinduerne og trak gardinerne fra. Thomas lå og missede lidt med øjene, han var ikke helt parat til at stå op endnu, men han kunne se på Mads' utålmodige mine, at han ikke kunne blive liggende i sengen.

"Godmorgen herre. Morgenmaden er serveret i spisesalen og bagefter har jeg arrangeret en løbetur rundt i parken sammen med en personlig træner. Han kommer om en time." Mads forsvandt derefter ud af døren.

Thomas sukkede dybt, mens han med meget besvær væltede ud af sengen. "Det er godt gjort, at man som slotsejer skal hundses rundt med..." Meget modvilligt begav han sig mod spisestuen med udsigten til en dag i helvede.

Hvorfor kendte Thomas ikke sin onkel? Hvad har Thomas imod motion? Hvordan fandt Thomas spisesalen, nu hvor Mads var gået? Vil Thomas kunne score en fynbo? Er Thomas virkelig så intelektuel, som han gerne vil være?  Men vigtigst af alt: Hvad venter der Thomas i morgen? Følg med igen i morgen...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce