Aniston

Jagten på Harry Winston

Chick-lit for alle pengene af forfatteren bag "Djævlen går i Prada".

7 ud af 6 stjerner
"Jagten på Harry Winston" er seneste skud på stammen af Lauren Weisberger, som i sin tid skrev mega-sællerten "Djævlen går i Prada".

Der er igen tale om vaskeægte chick-lit, og i "Jagten på Harry Winston" følger vi tre veninder, som er meget forskellige, men som også supplerer hinanden rigtigt godt og har svært ved at undvære hinanden.
ANNONCE
Jagten på Harry Winston
Der sker pludseligt nogle ting, som river tæppet væk under de tre unge kvinders forestilling af dem selv, og da Emmy, som ellers har levet et etableret liv, pludseligt bliver single og må se alle sine drømme blive skyllet ud i toilettet, indgår hun en pagt med den vilde veninde, Adriana, som lever det uforpligtende jet-set-liv med masser af mænd og forældrenes penge.

På sidelinjen står Leigh, som har så meget styr på sit liv, at hun næsten ikke kan bære det.

I bogen følger vi de tre veninder i tykt og tyndt, og man kan ikke undgå at komme til at holde af dem alle tre.

Historien er god og sjov - og formår da også at sætte tankerne i gang i forhold til, hvordan man selv lever sit liv, og om der er noget, man måske kunne ændre.

"Jagten på Harry Winston" er ikke "Djævlen går i Prada" om igen. Så det må man ikke forvente. Men det er en sjov og velfungerende historie, som sagtens kan anbefales, hvis du er til chick-lit - og hvem er ikke det?

"Jagten på Harry Winston" er skrevet af Lauren Weisberger og udgivet på dansk af Sommer&Sørensen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce