Om Aniston.dk

 

Aniston.dk er et såkaldt "blogazine" - et livstilsmagasin og en -blog i ét.

Det er hverken en madblog, en modeblog, en beautyblog eller en mommyblog. Men det handler om livet som kvinde, om skønhed, mode, kultur, mad, bolig, familien, børn og meget andet - og ikke nødvendigvis i den rækkefølge. Vi skriver med andre ord om det, der optager os - når det optager os.

Aniston.dk eksisterer kun på nettet og har gjort det i mere end 11 år.

Vil du i kontakt med Aniston.dk, kan du kontakte redaktionen på presse@aniston.dk. 


Reklamepolitik:
Når du besøger Aniston.dk, vil du støde på omtaler af produkter. Det er produkter, som vi har udvalgt at skrive om udfra en overbevisning om, at netop disse produkter er særligt interessante, gode, imponerende eller noget helt fjerde. Vi skriver med andre ord ikke om ting, bare for at skrive om dem.

I de tilfælde, hvor vi har indgået en aftale om at omtale eller teste produktet, skal vi nok skrive, at indlægget er lavet i samarbejde med det enkelte mærke eller, at det er modtaget til test. Skriver vi, at indlægget er "sponseret", betyder det, at vi er blevet betalt for at skrive indlægget. Holdningerne er dog til enhver tid vores egne. 

Til sidst, så er der indlæg, som andre har skrevet for os, og som de har betalt for at få lov til at lægge på siden. Disse er markeret som "sponserede indlæg" både under forfatter og længere ned i teksten.

Så skulle det være på plads.

Tilbage til toppen