Aniston

Hund og kat

Mars og Venus er yt - hund og kat er kodeordet

Når man søger på nettet, falder man sommetider over mærkelige sider. Få et godt grin med dette citat fra en artikel af Niels Schou i "Politiken", hvori han beretter om en kasse, han fandt på loftet. I kassen var en manual "Hundebog for begyndere'. Hver gang ordet 'hund' forekom, havde hans kone streget det ud, og rettet det til 'mand'.

Hund = Mand
(Nedenstående er citeret direkte fra artiklen):
ANNONCE
Hund og kat
Før du får en mand: Det er vigtigt, at du grundigt overvejer, hvilken slags mand du ønsker dig. Er det en vild og voldsom mand, du ønsker dig? En vagtmand? Eller er det en sød og føjelig mand, du nemt kan have på skødet og kæle for, mens du ser fjernsyn? (...)

Hvordan finder du den rigtige mand?: Det bedste du kan gøre, er at finde en mand af den art, du søger og afprøve ham. Du kan også spørge andre, der har haft den slags mand, hvad deres erfaringer er. Husk, at mænd kun i tilfælde kan aflives.

Lydighed: Lige fra første sekund skal manden lære, hvem det er, der bestemmer. Giv korte og klare ordrer. Mænd forstår ikke nuancer. Hvis manden ikke lystrer dine ordrer, er en kontant afstraffelse den bedste måde at opdrage ham på.

Mad: Manden skal lige fra starten af lære at spise ordentligt. Intet er mere uappetitligt end en mand, der kaster sig over maden og ubehersket fylder den i sig. Intet er mere ynkeligt og irriterende end en mand, der sidder ved bordet og tigger efter mad med en pibende lyd.

Kønsdrift: Mandens seksuelle behov skal respekteres, men kontrolleres. Ellers bliver tilværelsen i et normalt dansk hjem til det rene kaos. Mænd, der er i løbetid året rundt, er ikke til at holde ud. Hemmeligheden er, at de kun tror, at de er i løbetid for at imponere de andre mænd. Hvis din mand begynder at bide i stolebenene på grund af overdreven kønsdrift, bør du straffe ham med det samme, enten ved at hælde koldt vand i hovedet på ham, eller ved at komme sur lak på stolebenet.

Renlighed: En beskidt mand er der ingen, der kan holde ud. Sørg for at vaske din mand mindst et par gange om ugen. Har din mand en tendens til at kaste sig ned i alle vandpytter og vride og vende sig fornøjet, så vask ham hellere to gange om dagen med en hård børste.

Identitet: Mange mænd har en tendens til at stikke af hjemmefra. Mænd er ikke sociale dyr. De følger deres impulser. Sørg derfor for, at han altid har tydelig identifikation på sig. Halsbåndet bør sidde stramt omkring mandens hals, således at det ikke falder af.

Mandepsykologi: Du skal vide, at mandens intelligens er begrænset. Han er jo trods alt kun en mand. Men han tror selv, at han er verdens centrum, eller for nogles vedkommende, at han er almægtig. Bild ikke dig selv ind, at du kan pille disse fikse idéer ud af hovedet på ham. Du kan opdrage ham, men du kan ikke ændre ham. Sørg for, at han får nok at spise, og at han har et godt og lunt sted at sove om natten, så er du allerede kommet et langt stykke som mandeejer.

Husk: Sørg for, at han ved, hvem der bestemmer, og jeres liv sammen har alle muligheder for at blive lykkeligt.

Kat = Kvinde
Men her stopper legen ikke. Aniston.dk bragte "forsøget" lidt længere og fandt en katte-håndbog frem. Følgende er citeret fra bogen "Racekatte i Danmark" udgivet af Felis Danica, og ordet "kat" er udskiftet med "kvinde":
ANNONCE
Hund og kat
Før du får kvinde: Hvis kvinden skal tilbringe størstedelen af dagen alene, kan hun komme til at kede sig - specielt hvis det er en inde-kvinde. Derfor bør du overveje at anskaffe to kvinder. De får meget glæde af hinanden og er ikke til dobbelt besvær for ejeren, men dobbelt glæde.

Hvordan finder du den rigtige kvinde?: For at vurdere, om en kvinde er sund og rask, skal du selv undersøge hende. Mærk på kvinden - hun skal føles spændstig og muskuløs. Hun kan være en lille smule tyk om maven, men hun må ikke føles udspilet. Hun må heller ikke være for tynd - det er fint, hvis man kan mærke både rygrad og ribben, men kvinden må ikke føles benet eller kantet.

Lydighed: Du skal huske på, at alt hvad du lader din kvinde lave, vil hun huske, og det kan godt være, det er sjovt i starten. Har du for eksempel taget kvinden med i seng, så bliver det meget svært igen at lukke hende ud af soveværelset. Det kræver mange søvnløse nætter, hvor kvinden vil skrabe på døren og pibe. Så husk, lov aldrig kvinden mere, end du kan holde.

Mad: (...) da kvindens typiske adfærd er at følge med i alt, så kan du forvente, at hun vil deltage i husets gøremål på lige fod med dig.
Når der skrælles kartofler, sidder hun højst sandsynligt og drikker vand fra hanen eller af kartoffelvandet.

Skal du spise, vil kvinden gerne have af din mad - og helst af samme tallerken! Hun går ikke af vejen for at pille det bedste af tallerkenen, hvis du er uopmærksom et øjeblik.

Kønsdrift: Når man som ejer starter med at planlægge et kuld med sin kvinde, kan det tage tid at finde den helt rigtige mand. (...) Hun kan parres, når hun går i løbetid (...) I de dage kan man gå og nyde sin kvinde, se hendes mave vokse, forkæle hende og sørge for, at hun får præcis det rigtige mad med alt, hvad hun har behov for.

Renlighed: Uanset om du har anskaffet dig en kælekvinde eller en udstillingskvinde, kan det i mange tilfælde være en god idé at vænne kvinden til at blive badet (...). De fleste kvinder kan sagtens vænnes til at komme i bad, og mange af dem synes endda rigtig godt om det.

Identitet: Alt skal snuses til og gennemrodes grundigt. Hun deltager med stor iver i alt, hvad der foregår i hjemmet, og hun skal helst stå med alle ben oveni det, du laver - hvis hun får lov. (...)Da Kvinden er utroligt tillidsfuld og meget nysgerrig er hun ikke velegnet til at løbe frit. Der er for mange farer i det fri, som hun simpelthen ikke vil kunne opfatte. (...) Kvinder er meget snakkesalige og kommenterer gerne alt, du siger eller gør. Når du står op om morgenen, er det første, du hører, et krævende "miau!" - Der skal serveres morgenmad! (...) Sover Kvinden i sengen hos dig om natten, så vær sikker på, at selv en stor dobbeltseng kan føles meget smal, og kommer du af vanvare til at skubbe kvinden ned, bliver der protesteret højlydt!

Kvindepsykologi: Når du får din første kvinde, skal du regne med, at intet bliver som før! Hun vil lynhurtigt overtage styringen af huset, og den første dag med en kvinde vil sandsynligvis ikke gå stille af sig. (...) Når der skal støvsuges, er kvinden enten pist borte, eller også sidder hun på støvsugeren.

Husk: Vi har alle som førstegangs-udstillere haft skyhøje forventninger til vores lille, nye guldklump (...)
Husk altid, at uanset om din kvinde vinder eller ej, vil hun jo altid for dig være den sødeste, smukkeste og bedste kvinde i verden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce