Aniston

How I Met Your Mother – Sæson 4

Kan det blive mere legen... (wait for iiit)...dary?

9 ud af 6 stjerner
How I Met Your Mother – Sæson 4
Kan man andet end at elske Barney Stinson?

I fjerde sæson er han omend endnu mere "awesome", end han plejer at være, og det er resten af banden i den virkeligt morsomme serie "How I met your Mother" også...

Ja, "awesome" er faktisk det ord, der dækker hele serien om, hvordan Ted Mosby møder sin kommende kone og moderen til hans to børn, bedst!

Kærlighed til New York og/eller Stella
I fjerde sæson af "How I met your Mother" er Ted Mosby nyforlovet og nyforelsket og glæder sig til at starte en ny tilværelse med Stella.

Hele banden er jo ved at blive voksne men elsker stadig New York og skal blive boende der, til de dør - eller gør de? Og skal de?

Teds udkårne Stella bor nemlig i New Jersey, og Marshall vælter altid alt, når han bevæger sig rundt i de alt for små supermarkeder i byen.

Men er Stella så virkelig den eneste ene for Ted?

Masser af sex og moren til Teds børn
De nygifte og altid sexfikserede Marshall og Lily ser babyer alle vegne og overvejer at blive forældre.

Robin, der er godt træt af sit tv-job, udforsker tv på den anden side af kloden og afprøver fordelen ved at have 'friends with benefits'.

Samtidig fortsætter skønne, ukuelige og stædige Barney sin vanvittigt morsomme jagt på bedre sex - og måske Robin?!

Teds eneste ene derude et sted, men mon han finder hende i denne omgang?

Med andre ord er fjerde sæson af "How I met you Mother" mindst lige så morsom og alsidig som de foregående tre. Men målet er stadig det samme: At fortælle, hvordan Ted egentlig mødte sin kone, der i 2030 er mor til hans to børn.

Inden han møder hende, skal han og vennerne dog så grueligt meget igennem.

Endnu en awesome sæson
Måske er det, fordi man efterhånden kender karaktererne rigtigt godt og næsten ved, hvad de vil sige, inden de overhovedet har åbnet munden. Men det er altså som om, at "How I met your Mother" bare præsterer at blive bedre og bedre for hver sæson.

Gud, hvor vil jeg savne den serie, når den engang bliver sendt på pension!

Men om Ted møder sin kommende kone, om Marshall og Lily får en baby, og om The Naked Man virkelig virker, kan du få svarene på i løbet af de 528 minutter, som fjerde sæson af "How I met your Mother" varer alt i alt.

"How I met your Mother - Sæson 4" er udkommet på DVD den  7. december 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce