Hårmode efterår 2010

Der er godt nyt til alle de langhårede - ihvertfald hvis man skal tro de største tendenser på hårfronten!20. august, 2010 - kl. 10:38
Forfatter:


Synes godt om Aniston.dk

Del artiklen

Gør som modellerne på de internationale podier og sæt dit hår op i en knold, skab lange, bløde krøller eller glat det.

De nyeste tendenser dikterer nemlig, at håret fremfor alt skal være langt, men at mulighederne så også er mange! Min personlige favorit er det let pjuskede, krøllede hår, som leder tankerne hen på strand og sol.

De tre looks koster ikke en formue, og de er nemme at kreere derhjemme. Tænk skødesløs knold om dagen og glattede lokker om aftenen. Til det glatte look kan du med fordel bruge shine; Osis+ Magic Anti Frizz Serum er super til formålet. Afslut med masser af lak for at holde på formerne (og husk, at beskytte håret mod varmen inden du glatter. Til dette formål er Tigi's produkter fantastiske!)
Til det let bølgede strandlook anvendes et krøllejern og masser af saltvandsspray. Red krøllerne forsigtigt ud med fingrene og fiksér med hårlak.

Hjemmesiden www.shorthaircutstrends.com giver i øvrigt fine bud på korthårsfrisurer, hvis du ikke er i besiddelse af lange lokker.
Rigtig god fornøjelse!

Cille
beautyblock.wordpress.com
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om aniston.dkDel artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen