Aniston

Forræderisk våben

Et idyllisk familieliv på en gummiplantage i Afrika, ligger ganske uvidende hen.

8 ud af 6 stjerner
Snart kommer de til at se en verden de ikke turde drømme om.

Forræderisk våben er en super velskrevet bog der hiver dig tilbage i 1980ernes Afrika. Intensiteten og
Forræderisk våben
skildringerne i historien får de små hår i nakken til at rejse sig, og efter første side er man virkelig grebet.

Bogen handler om den europæiske familien; Borre der lever et idyllisk liv på deres gummiplantage i Afrika. Indtil Dan i sin iver efter at udvide sit marked  ender ud i en intens kamp om hans, og familiens overlevelse i et land, der efter et attentat, er desperate efter at finde en syndebuk for den økonomiske og sociale nedgang.

Om det lykkes ville være synd at røbe, men jeg kan dog fortælle at bogen får 8 fra min side af. Dels fordi den er super fængende hvis man har let ved at sætte sig ind i, og måske endda gennemskue det politiske spil der tit er oppe og vende, men også fordi den fanger en helt kultur og kører den helt ud, man får simpelthen følelsen af selv at være der.

Det trækker en smule ned at den er ret brat skiftende i historierne, men efterhånden som man når igennem bogen er det let at finde ud af.

Bogen er velegnet til en aften eller eftermiddag på sofaen, med et tæppe og lidt kaffe eller te, men nok ikke det idéele til bussen, da den simpelthen er så svær at slippe, at man risikerer at køre for langt.

Bogen er trykt af Siesta i Århus 2008 og koster 249,-

Jan Larson:
Debuterede som 60 årig med bogen "Diamanthandleren" også ved siesta (11-01-2008). Skriveglæden gjorde at der allerede kort tid efter udkom med opfølgeren "forræderisk våben". Inspirationen kunne meget vel komme fra hans ialt 14år som erhvervsleder i Afrika, heraf 8år i vestafrika. Til dagligt leder Jan Larson en dansk virksomhed i Bordeaux hvor han har boet siden 1999.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce