Aniston

Fem blandede film #2

Mere inspiration til videoaftener

Der er ikke noget bedre end hyggelige videoaftener med veninderne eller kæresten. Og da der findes et utal af forskellige film at vælge mellem, har Aniston.dk valgt fem blandede film, som I kan starte med.

Fem blandede film #2
Romantisk komedie: Two much
Hovedpersonen har to identiteter - Art (tilbagestrøget hår og kontaktlinser) og Bart (Intellektuelle briller og krøller). Art kommer sammen med Betty (som han skal giftes med), og Bart kommer sammen med Bettys søster, Liz.

Det siger sig selv, at et sådant dobbeltspil skaber en morsom komedie. Især fordi søstrene er rigmandsdøtre og bor sammen. En af de sjoveste scener er således, da han skal lade som om, han har overnattet hos både Liz og Betty på én gang.

Selvfølgelig kommer kærligheden og gør det hele endnu mere forvirrende. Især fordi han ikke bliver forelsket i Betty, som han skal giftes med, men Liz. Og da han skal være sin egen forlover, går det helt galt.

"Two much" er en typisk, romantisk komedie, der især passer til en videoaften med veninderne. Men man kan også godt se den med sin fyr, for den er virkelig morsom.

Actioneventyr: Van Helsing
"Van Helsing" arbejder som monsterjæger for Vatikanet. Han bliver sendt til Transsylvanien for at slå Grev Dracula ihjel. Her møder han en kampduelig prinsesse, der har svoret at bekæmpe Grev Dracula, og de slår sig sammen i kampen mod vampyren og hans hjælpere.

Selvfølgelig kommer der også her kærlighed med i spillet, det lille twist er simpelthen nødvendigt i en actionfilm, hvis den skal gå til en tøseaften.

"Van Helsing" er en flot film, der også indeholder lidt chokeffekter. Det er en klassiker, som du sikkert har set i biografen. Alligevel kan den godt tåle at blive set igen!
ANNONCE
Fem blandede film #2
Komedie: Big Mommas House 2
FBI-agenten Malcolm Turner har fået skrivebordsjob, hvilket bestemt ikke huer ham. Derfor er han ikke sen til at slå til, da han får chancen for at forklæde sig som Big Momma og blive barnepige for tre børn, for at udspionere deres far.

Det er alle tiders hylende morsomme komedie. På forsiden ser den plat ud - men det er den slet ikke.
Godt nok er det ret let at gennemskue, hvad den ender med, selvom alting går op i en spids og Malcolm er ved at miste både job, kone og kommende barn. Men alligevel er den anbefalelsesværdig, fordi den er så morsom.

Fantasy-eventyr: Legend
"Legend" er et eventyr om det gode og det onde. En skovbo, spillet af Tom Cruise, er udset til at redde en smuk prinsesse og besejre en ond fyrste, så verden kan blive reddet fra evig istid.

Den foregår i en skov, hvor eventyrlige væsner som feer, alfer og nisser er naturlige. Kulisserne er rigtig flot lavet, selvom filmen ikke er helt ny.

Det er en lidt underlig, ukendt film. Den blev første gang lavet i 1985, men udkom på DVD i 2002. Det er sjovt at se Tom Cruise i en noget yngre udgave, og så er fantasy-film faktisk sjældne, hvis man da ikke lige tænker på Ringenes Herre.

Se den med dine veninder eller din fyr, hvis I kan lide eventyr!

Actioneventyr: Dragejægerne
Som 12-årig kommer Quinn til at vække en drage til live. Det ændrer verden fuldstændig, for dragerne er kloge, og vil ikke dele Jorden med menneskene.

Derfor er der 20 år senere kun få overlevende tilbage. Quinn er leder for en flok overlevende, der forsøger at klare sig på trods af dragerne ved at gemme sig. Men så en dag ankommer Van Zan til lejren, og han har samlet en flok, der ønsker at udrydde dragerne en gang for alle.

Dragejægerne er utroligt underholdende. Mange af den slags film om pludselige invasioner fra drager og andre væsener plejer at være utroligt urealistiske og actionfikserede. Men "Dragejægerne" fortæller faktisk en god og underholdende historie. Helt klart anbefalelsesværdig!

Aniston.dk håber, at du har fundet inspiration til en videoaften i denne artikel. Kender du andre gode film? Så skriv det i debatten!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce