Aniston

Er dansk sexet?

Ja! I hvert fald hvis man spørger danske singler.

Er dansk sexet?
Der er flere sprog i verden, som mange måske ville give prædikatet: Sexet. Om ikke andet, så kunne flere sprog kaldes amorøse. Blandt disse er dansk sjældent!

Men hvis man spørger danske singler, og det har hotelbookingportalen Hotels.com gjort, så er dansk det sprog, der får flest points, når det handler om at være sexet!

Når der skal flirtes over hotelbaren eller ved poolen, er dansk altså tilsyneladende det mest forførende, en dansk single kan lægge øre til.
 
Dansk er dermed det sprog, som flest danske singler mener, er det mest sexede, når det tales. Dermed overgår dansk også både italiensk, fransk, engelsk og spansk.
 
Det viser en ny undersøgelse, som Hotels.com har foretaget i samarbejde med datingsitet Match.com blandt 836 danske singler.

Flirt på modersmålet
Mens dansk altså klinger mest sexet i lige over 14 pct. af singlerne i undersøgelsens ører, så høster italiensk en andenplads på listen over de mest sexede talte sprog med knap 13 pct. af stemmerne, mens fransk indtager en tredjeplads med lidt over 12 pct. af stemmerne.
 
Længere nede på listen finder vi engelsk (10,3 pct.) og spansk (9,7 pct.)
 
”Det kan godt være, at dansk ikke er alment kendt som værende et kærlighedssprog eller som synderligt sexet – ligesom eksempelvis italiensk og fransk er det. Og spørger man andre nationaliteter, er dansk da heller ikke noget, de betragter som specielt sexet. Men når danske singler skal flirte, vil de tilsyneladende helst høre deres modersmål. En god flirt handler jo også ofte om at gøre sig forståelig, selvom det naturligvis også kan være spændende at flirte med andre nationaliteter end ens egen,” mener Yvonne Bonanati fra Hotels.com.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce