Aniston

En ny generation af vaskepulver

Mindre vaskepulver, mindre miljøbelastning.

En ny generation af vaskepulver
Er du typen, der vælger den allerstørste kasse vaskepulver, du overhovedet kan komme i nærheden af og slæber den hjem og op til 5. sal - helt blå i hovedet men tilfreds, fordi du nu virkelig kan komme i gang med at vaske familiens sure underbukser? Jamen så er du nok, som danskere er flest.

Forleden var jeg så heldig at være inviteret inden for hos Neutral. De fortalte, at deres mest sælgende produkt er Neutral Storvask, som er en koloenorm pakke vaskepulver, som jeg personligt nødig ville slæbe op til 4.! Men det behøver jeg eller du sådan set heller ikke længere.

Neutral er nemlig blandt dem, der nu går aktivt ind i kampen om lavere miljøbelastning sammen med sæbeindustriens brancheorganisation AISE og i øvrigt langt de fleste andre vaskemiddelproducenter.

Komprimeringen af vaskepulveret (og det flydende vaskemiddel) betyder ikke bare en emballagebesparelse svarende til 3.240 træer eller 14.400 kvm skov for Neutral alene på årsbasis. Det betyder også, at du, hvis du doserer rigtigt, kan spare miljøet for rigtig meget vaskepulver, fordi der ganske enkelt er mindre vaskepulver i pakken, og du dermed skal dosere noget mindre vaskepulver, når du går i krig med de sure sokker.

Vaskepulveret er nemlig blevet mere koncentreret, pakkerne mindre og miljøbelastningen dermed samlet set noget lavere. Men der er stadig det samme antal vaske i pakken, selvom den er meget mindre.

Så en lille bøn herfra på vegne af træerne, frøerne og alt det andet skønne i naturen: Køb den lille koncentrerede vaskepulverpakke næste gang, brug lige 30 sekunder på at sætte dig ind i doseringen, og vask så med ren og god samvittighed.

Eller hop over på Neutrals koncentrerede vaskekapsler, som jeg personligt er stor fan af, og slip for måleskeen og forviringen :-)
ANNONCE
En ny generation af vaskepulver
Del

Seneste nyt

Annonce