Aniston

Dvd: Savanne Banden

Dyrene mod menneskene og alle deres besynderligheder.

4 ud af 6 stjerner
Tag verden rundt, og du vil se, at dyrene lider under alt det bøvl, som menneskene skaber for dem. 

Isbjørnenes is smelter, kænguruer og koalaer bliver afhængige af menneskene og deres affald, og surikaterne tørster, fordi menneskene bygger dæmninger, så de ikke kan få noget at drikke.

Det lyder måske mest som lidt af en gyser - specielt for dyrene. Men det er faktisk det, som den søde, lille tegnefilm "Savanne Banden" handler om.

Menneskene skal ikke have lov til at bestemme
"Savanne Banden" er nemlig for børn, men den er på en anden måde alvorlig og virkelighedsnær end de fleste andre tegnefilm.

Denne søde lille tegnefilm handler nemlig om dyrene på Afrikas savanne, som venter på det vand, som plejer at løbe gennem Okavango-deltaet på en bestemt tid på året.

Dyrene bliver mere og mere tørstige, og der er ikke meget vand tilbage. Så den modige surikat Billy og hans gode ven, løven Sokrates, begiver sig af sted for at finde vand.

De finder dog ud af, at vandet slet ikke er på vej. Det bliver nemlig tilbageholdt af en stor dæmning, fordi man skal bruge det til et luksus-resort til menneskene.

Men dyrene har ikke tænkt sig bare at lade menneskene bestemme!

Dyrenes ve og vel
"Savanne Banden" er bestemt en sød film, som både indeholder en masse alvor og søde, sjove og humoristiske karakterer og scener.

Den er dog mest af alt en alvorlig tegnefilm, som handler om et alvorligt emne. Men det gør den ikke mindre seværdig for hverken store eller små.

Plottet er i og for sig ikke nyt, men det går vel aldrig af mode, så længe menneskene tror, de kan leve på beskostning af dyrenes ve og vel ...


"Savanne Banden" er udkommet på dvd den 13. marts 2012.
ANNONCE
Foto: SF Film - Dvd: Savanne Banden Foto: SF Film
Del

Seneste nyt

Annonce