Brugernavn
Kodeord
Aniston.dk
Brugernavn
Kodeord

Mest aktive i forum

cmvs
CasperBK
CharlotteE

Seneste logins

Orla StormElin DjurhuusCharlotteEMikkel KvistkasakiJakob Hansen
Lucca Kjær Sørensen
Nattergalevej 6,1Lucca Kjær Sørensen, DK-2400
+45 31 400 410redaktionen@aniston.dk
2014-04-18

Fun stuff

Del
Send artiklen til en ven på messenger:

Drukspil i sommervarmen

Synes godt om Aniston.dkDel artiklenLog ind med Facebook -
få adgang til alt!
 
 
Skrevet af

Sommeren er langt om længe kommet, her er nogle spil der sikrer dig en god sommerbrandert

De danske festivaller er så småt overstået, men frygt ej - Her er mere sjov til din sommerferie.

Stemningen fra festivallerne sidder stadig i kroppen, og der er stadig en lille måned tilbage af sommerferien. Rækker budgettet ikke til en udenlandstur har Aniston.dk her brygget en lille opskrift på øl spil i sommervarmen.

Øl-tour de France

Deltagere: 2-6 hold á minimum 2 personer
Det skal i bruge: to trøjer - En gul og en prikket (Evt. også en grøn for ekstra point konkurrence) - Plance, stopur, hvide engangs krus, sprittusch og tre forskellige slags øl (Eller andet drikkelse)

Før i starter: Lav to regnskaber på planchen. Et for den gule trøje, og et for den prikkede (Bjerg etapen). Hver regnskab skal indeholde samtlige deltagernavne (Inddelt i hold). samt en kolonne for hver etape (Ni ialt).

Drukregler: Hver gang der skal drikkes i dette spil fylder man et hvidt plastik krus til den øverste streg, med det aftalte alkohol og bunder. Hvert tømt glas giver en streg i regnskabet. Vinderen er den med flest streger på planchen. Bjergtrøjen går til den, der får flest streger på bjerg-etaper og uden-for-kategorien-etapen.

Sådan gør I:

Vælg først en neutral dommer som ikke drikker (Evt. medbring en mormor), og udpeg en holdkaptajn pr. hold. Alle andre end kaptajnerne er vandbærere.

Prolog: Alle deltagere bunder en hel flaske på tid. Dette afgør løbets første gule trøje. Dommeren sørger for, at den gule trøje hele tiden sidder på den førende rytter, dvs. den med flest streger i regnskabet.

1. Etape:

Kør samtlige etaper i tre underetaper. Start hver underetape med en obligatorisk stillen-til-start-drikkelse (dvs. opfylde plastik krusene med alkohol af normal styrke). Så bliver løbet givet frit. Hver gang en deltager tager en øl udover de obligatoriske, går den i udbrud og får en ekstra streg på planchen. Hver anden streg en vandbærer tjener ind, ryger samtidig på holdkaptajnens regnskab. Dvs. tjener en vandbærer ti streger ind får hans kaptajn 5.

Hver underetape varer 5minutter, og mellem underetaperne er der 2minutters tissepause. Mellem hver hovedetape er der fem minutters pause.


2. etape: Nøjagtig som første etape. Der er lang vej endnu så drik med omtanke.

3. Etape: Enkeltstart - Alle drikker en hel flaske øl på tid. Hurtigstemand får ti streger, 2. hurtigste får 8 streger osv. nr. 6 får altså ingen streger i regnskabet.

4. Etape:
Bjerg etape - Hæld mellemstærke drikkevare i krusene. Streger der optjenes i bjerg etaperne skal registreres i begge kolonner. Ellers er fremgangsmetoden helt som i første etape.

5. Etape: Endnu en flad etape - Køres nøjagtig som første etape.

6. Etape: Bjergetape udenfor kategori. Find de allerstærkeste drikkevarer frem og hæld dem i krusene. Streger i denne etape tæller dobbelt i bjergregnskabet. Ellers er fremgangsmåden som i første etape.

7. Etape: Er en bjergetape magen til 4. etape

8. Etape: Holdtidskørsel. Her gælder det om at bælle en hel flaske på tid. Når du har sat flasken i bordet må næste rytter på holdet sætte flasken for munden. Tiden stopper efter sidste rytter, og point uddeles. Bedste hold får ti streger pr. mand i det almindelige regnskab, næstbedste 8 osv.

9. Etape: Køres som 1. etape

Bonus:

For de vilde vikinger kan man udvide med en grøn point trøje, og tilføre shots til spillet. Denne fremgangsmåde aftales mellem holdene.
Derudover er det kun fantasien der sætter grænser.

Druk-kroket:
Deltagere: 2-4 hold med 4 personer på hvert hold

Det skal i bruge:
Kroket spil + dåseøl

Før i starter:
Sæt banen op. Inden start placerer hvert hold to dåseøl pr. mand på banen. Dåserne skal stå minimum et køllehoved fra porte/pinde samt andre dåser.

Drukregler:
Hvis en kølle, fod eller kugle vælter en dåse skal hver person på "synderholdet" drikke en øl inden holdets næste tur. Straf-øllene må ikke tages fra dem, der står på banen i forvejen. Hvis holdet ikke kan drikke deres straf øl inden næste tur skal de spille resten af spillet med én hånd.

Sådan gør I:


1. Start spillet som normalt og fortsæt til første dåse vælter.
2. Det hold der væltede dåsen, drikker sine øl mens spillet fortsætter.
3. De tomme dåser placeres på banen efter reglerne om afstand. Der kommer altså flere og flere på banen der i samme omgang bliver sværere at gennemføre.
4. Første hold der gennemfører banen vinder

Bonus: Byg evt. jeres egen bane istedet for den korrekte, med naturens forhindringer der kan bruges undervejs kan spillet kun blive sjovere.

Druk-twister:

Deltagere: En fra hvert hold, dog maks 4 personer

Det skal I bruge:
Et twister spil samt masser af kolde drikkevarer.

Sådan gør I:
druk-twister spilles som det almindelige spil med det twist at den første spiller der ryger ud, drikker fire tåre, den næste drikker 3 tåre osv. efter et par omgange bliver jeres balance dårligere. Desuden drikker alle en tår, hver gang i skal sætte en fod/hånd på grøn. Fysisk vold er ikke tilladt undervejs. Ikke som udgangspunkt ihvertfald.

Bonus: Denne leg kan gøres lidt sjovere ved at blande flere ting på, som eks. shots når der skal placeres en hånd eller fod på gul, smid et stykke tøj når der skal placeres en hånd eller fod på blå osv.

Druk-bowling:

Deltagere: 2 hold

Det skal i bruge: Fire ølkasser, to tomme flasker, en fodbold og ØL/andet drikkelse

Sådan gør I:
Placer to ølkasser parallelt på jorden, en meter fra hinanden. Mellem kasserne stilles en tom ølflaske. 12meter væk laver I en tilsvarende opstilling. De to opstillinger markerer hver sin ende af banen. Holdene indfinder sig nu ved hver sin opstilling. Bolden skal bowles ned mod modstandernes opstillede flaske uden at ryge ud af banen. Bolden skal ramme jorden inden for banens første tredjedel. Væltes flasken drikker modstanderholdet. Spillet fortsætter til der ikke er flere øl eller en fastlagt score er nået.

Bonus: I stedet for at bowle kan I sparke med indersiden af foden eller chippe bolden mod modstandernes flaske. Der kan også opstilles flere flasker hvis i vil forøge risikoen for straf-øl

Sænke slagskib:


Deltagere: Minimum 2 personer

Det skal I bruge:
To ølkasser, ti øl, et stykke pap eller en sort sæk, to sprittuscher og ekstra øl

Sådan gør I:
De overordnede regler er fuldstændig som i sænke slagskib. Ølkasserne sættes på højkant, med bundene mod hinanden. Mellem ølkasserne placeres papstykket eller den sorte sæk, så man ikke kan se igennem. Inddel rummene i kasserne i bogstaver og tal - A1 - A6 op til E6 som markeres med sprittusch. Hvert hold placerer 5 øl vilkårligt i sin egen kasse og skiftes herefter til at "skyde" på modstanderen. Dvs. gætter dit hold på B4, hvor de andre har sat en øl, drikker hver af modstanderne en øl inden det er deres tur. Hver gang man skyder forbi, skifter turen til det andet hold. Spillet fortsætter indtil et af holdene løber tør for øl i kassen og dermed taber.

Bonus: Istedet for en enkelt kasse kan I udvide spillet til fire kasser pr. hold. Herefter placerer i jeres hangarskib på fem øls længde, jeres slagskib på fire øl, krydser på tre øl og til sidst jeres destroyer på to øls længde. Giv den gas.

Druk-frisbee:


Deltagere: 2-4 hold

Det skal I bruge: Frisbee, to tomme flasker pr. hold, og alkohol i rigelige mængder

Sådan gør I:
Flaskerne stables oven på hinanden med ti meters mellemrum. Når I har fået flaskerne til at balancere, skiftes holdene til at stå ved egen opstilling og skyde efter modstandernes flasker. Skyder dit hold den øverste flaske ned, drikker det andet hold en genstand. Vælter I begge flasker, drikker modstanderholdet to genstande. Hvis der skydes for kort, må modstanderholdet gå frem til landingsstedet og tage deres tur derfra. Spil til aftalt score.

Bonus:
Lav evt. flere hold og byg banen som en trekant. Og brug evt. flere frisbees samtidig. Bliver et hold fanget med flere frisbees drikker de naturligvis en genstand.

Når drukspil går galt:

- I 2007 mistede mindst en person livet. I en druk konkurrence drak den 16årige Lukas W. fra Berlin 48 tequila shots mod 4 andre unge, før han besvimede med en promille på 4,8. Efter 5 uger i koma døde knægten på hospitalet. Senere viste det sig at de 4 andre havde snydt, og drukket rent vand.

- Aleksander Nakonesjnij også kendt som den russiske vodka champ, faldt efter et pokermarathon om før han kunne nå at løfte vinderpokalen. Inden sin død havde han lyntømt tre halvliters krus med vodka. Desuden blev fire andre mandlige deltagere indlagt og først udskrevet flere uger efter, mens en fra det stærke køn (Selvfølgelig en kvinde) kunne nøjes med en udpumpning.

- Under en tequila konkurrence i Virksund i 2004 måtte en nordmand også stille træskoene. Den 34årige Henning Nilsen hældte 19 slammers i sig, og gik kort tid efter i koma. Da han døde havde han en promille på 4,8. Myndighederne udpegede konkurrencens arrangør som ansvarlige og idømte ham 6mdr. bag tremmer.
Synes godt om Aniston.dkDel artiklenLog ind med Facebook -
få adgang til alt!
 
 
Relaterede artikler

Annonce

Debatforum

Han bliver så stor!
Artikler 0 svar
[Anmeldelse]: Gøgens kalden
Artikler 0 svar
Imedeen Tan Optimizer er tilbage
Artikler 0 svar
[Konkurrence]: Paper Collective 2014
Artikler 0 svar
Påskeægsjagt med Kinder
Artikler 0 svar
Prikken over i'et
Artikler 0 svar
Inspiration 2014: Suit Up
Artikler 0 svar
[Anmeldelse]: Frost
Artikler 0 svar
International Gin & Tonic dag
Artikler 0 svar
Kom nuuuu forår
Artikler 0 svar
Fire gode til påskefrokosten
Artikler 0 svar
Påsken er højsæson for madspild
Artikler 0 svar
Coca-Cola + Riedel
Artikler 0 svar
Acne Studios lancerer Adriana sneakers
Artikler 0 svar
Live stream fra Australia Fashion Week
Artikler 0 svar
Hvem løber med årets Danish Beauty Award...
Artikler 0 svar
Vær en god ven, og vind 10.000 kr.
Artikler 0 svar
Sæsonens lækreste jakker til børn
Artikler 0 svar
Stylebox er på modeljagt
Artikler 0 svar
Tea Tree Oil til bumsen
Artikler 0 svar
Bløde sommersorbetter til kroppen
Artikler 0 svar
Gå for kvinders hjerter
Artikler 0 svar
Mr. & Ms. Wheat Rabbit
Artikler 0 svar
Shopping i Monte Carlo
Artikler 0 svar
Nye nudes til læberne
Artikler 0 svar
Tendens 2014: Sensuelle undertoner
Artikler 0 svar
[Anmeldelse + konkurrence]: Olsen Banden...
Artikler 0 svar
Silverfoxy
Artikler 0 svar
Forårssol og solcreme i lommestørrelse
Artikler 0 svar
Reima fylder 70
Artikler 0 svar
Adidas Originals går forårsfarveamok
Artikler 0 svar
Amsterdam med børn
Artikler 0 svar
[Anmeldelse]: Hundrede års kvindsomhed
Artikler 0 svar
Følelsen af 8 timers skønhedssøvn
Artikler 0 svar
[Konkurrence]: Gyldne isnyheder fra Cart...
Artikler 0 svar
Snapas og herlige nyheder fra Graasten
Artikler 0 svar
TOPSHOP X ADIDAS ORIGINALS
Artikler 0 svar
Depend Rough Sweet
Artikler 0 svar
Forår i Amsterdam - på dansk
Artikler 0 svar
[Anmeldelse]: Half Bad - Halvkode
Artikler 0 svar
TOMS forvandler kaffe til vand
Artikler 0 svar
Inspiration: 1990'erne er tilbage
Artikler 0 svar
Nordisk vaffeldag
Artikler 0 svar
Lagersalg hos Racoon Outdoor og Phister ...
Artikler 0 svar
Grøn mod rødmossethed
Artikler 0 svar
Fælles favorit
Artikler 0 svar
Nye uhmm-melvarianter fra Amo
Artikler 0 svar
[Anmeldelse]: Dyrenes hverdag
Artikler 0 svar
Tendens 2014: Striber
Artikler 0 svar
Opskrift på salte og søde vafler
Artikler 0 svar
Bundgaard har fået webshop
Artikler 0 svar
Lagersalg hos Ej Sikke Lej
Artikler 0 svar
Tuborg gi'r en kvajebajer
Artikler 0 svar
Oriflame til fejlfri hud
Artikler 0 svar
Froosh Shorty
Artikler 0 svar
The Body Shop favorit til neglebåndene
Artikler 0 svar
Forår i luften
Artikler 0 svar
Fashion is for Idiots og andre statement...
Artikler 0 svar
Godt at vide om fedt
Artikler 0 svar
Steak og Blowjobdag
Artikler 0 svar
Forårsnyheder fra Dove
Artikler 0 svar
Oslobåden - kun for kvinder
Artikler 0 svar
Copenhagen Fashion Week: 5 Preview AW14
Artikler 0 svar
essie forår 2014
Artikler 0 svar
Cheap Monday brillekollektion
Artikler 0 svar
Forårsguf fra Ticket to Heaven
Artikler 0 svar
Footner
Artikler 0 svar
[Anmeldelse]: The Hunger Games Catching ...
Artikler 0 svar
Mere fylde til håret med Matrix Biolage
Artikler 0 svar
[Konkurrence]: Forårsnyheder fra NIVEA
Artikler 0 svar
Let kulør til læberne
Artikler 0 svar
Makeup-looket fra Wackerhaus
Artikler 0 svar
Copenhagen Fashion Week: Minimarket AW14
Artikler 0 svar
Plaster på, plaster af, hudorme væk
Artikler 0 svar
[Anmeldelse]: Slut put finale
Artikler 0 svar
1,2 mio senge i én
Artikler 0 svar
[Anmeldelse]: Gå væk, Ghana
Artikler 0 svar
Fred's Federation
Artikler 0 svar
Tropiske tendenser fra Scotch R'Belle og...
Artikler 0 svar
Dolce&Gabbana Mosaico
Artikler 0 svar
Karl Lagerfeld brilledrømme
Artikler 0 svar
Emma och Malena
Artikler 0 svar
Guide til makeupbørster
Artikler 0 svar
David Andersen X HH Simonsen
Artikler 0 svar
Copenhagen Fashion Week: Cheap Monday AW...
Artikler 0 svar
Copenhagen Fashion Week: A Question Of A...
Artikler 0 svar
Åh vi smukke kvinder
Artikler 0 svar
Mortabu
Artikler 0 svar
Førstehjælp til ødelagt hår
Artikler 0 svar
Forår, regntøj og vokseværk
Artikler 0 svar
Vælg glas efter din drik
Artikler 0 svar
Forår hos MarMar Cph
Artikler 0 svar
Kapow Papaw
Artikler 0 svar
Forårets farver
Artikler 0 svar
Når forårsrengøring kan gøre en forskel
Artikler 0 svar
Fejring af fantastiske kvinder
Artikler 0 svar
De skønneste øjenskyggepaletter fra e.l....
Artikler 0 svar
Caroline Blomst x Deichmann
Artikler 0 svar
NemFisk
Artikler 0 svar
Copenhagen Fashion Week: MAXJENNY! AW14
Artikler 0 svar
Det betyder lamperne
Blå betyder at du har læst alle indlæg i tråden
Grøn betyder at der er nye indlæg i tråden som du endnu ikke har læst
Gul betyder at du endnu ikke har læst noget i tråden
Rød betyder at der er en anden bruger der har svaret dig direkte, og du har endnu ikke læst svaret

Shopping-guide