Aniston

Det første møde

Den ultimative prøvelse, når kæresten skal præsenteres

Hvis ikke alle, så om ikke andet har de fleste prøvet at skulle præsentere den nye mr. eller miss right til forældrene. Og sikkert lige så mange har oplevet det som en pinlig, traumatisk oplevelse, med frygten for at kæresten bliver til eks-kæresten efter dette møde.
ANNONCE
Det første møde
Jeg mødte min kæreste for snart 2 måneder siden, og kort efter den berømte månedsdag inviterede min far os hjem til ham og hans kone. Selvom det var tidligt inde i forholdet, besluttede vi os for at tage af sted. Turen ned til min far gik fint nok, jeg brugte tiden på at fortælle, hvilke samtaleemner, der skulle undgås og, hvilke der ville være gode, at trække tiden ud med.

Jeg advarede ham mange gange om, at min kære fader kunne være lidt af en særling, min kæreste grinte bare og sagde, "Så slemt er det vel heller ikke". Som vi nærmede os, blev jeg mere og mere nervøs, morsomt nok tog min kæreste det meget bedre end jeg.

Noget skræmmende på vej

Den første halve time gik med, at min far legede med min hund, men efter dette var overstået, gik vi ind i stuen, fik hældt kaffe op, min far begyndte at trippe lidt rundt, og jeg vidste, at nu skete der snart et eller andet.

Han begyndte med sjofle vittigheder, heldigvis har min kæreste humor. Pludselig gik han op til sit keyboard og begyndte at vippe med den ene fod, spille og synge, "Oh, du spillemand må man..." (der skal det siges, at min far er tidligere musiker, en af dem man hyrer til lille Oles konfirmation). Jeg kiggede hen på min kæreste og så, at han kvalte et grin!

Det pinlige begynder så småt

Efter lidt med denne bragende underholdning stoppede han op og kiggede over på mig og sagde: "Så Mulde, så er det din tur". Jeg blev hamrende rød i hovedet, sagde til min far, at det var fint nok, da min bror og jeg var små, men ikke mere.

Min kæreste stak i et grin! Indtil videre små harmløse hændelser, som til dels kunne grines af.

Jeg vil have børnebørn

Så kommer vi til aftensmaden, det går fint, men da samtalen pludselig på mystisk vis falder på børn, og min far vælger at melde blankt ud, at han ønsker sig børnebørn snart, bliver situationen knap så spændende! Min kæreste bliver bleg, og det samme gør jeg.

Jeg stammer forsigtigt spørgsmålet, om han mener det, og han siger højt og tydeligt: "Ja!" Min far lader da i samme vending os vide, at han ikke går ind for abort!

For at bruge hans ord: "Hvis man er klar til at spille i lotteriet, må man også tage imod gevinsten".
ANNONCE
Det første møde
Jeg troede ikke mine egne ører: min kæreste møder for første gang min far, og så tigger han om børnebørn! Ikke en fair situation, for hverken min kæreste eller jeg. Min far valgte pænt at springe alle spørgsmål over og gå direkte til et ønske, som skulle opfyldes af hans 20-årige datter, mig, og hendes nye kæreste. Dette var ikke en af de samtaler, jeg havde sagt til min kæreste ville være gode at have!

Taget med bukserne nede

Middagen slutter ret hurtigt, og jeg begynder at føle, at han lige har overrasket os, imens vi dyrker sex, ikke en fed følelse! Jeg bliver hurtigt meget træt, og vi kører hjem. Kæresten blev ikke skræmt helt væk, men forskrækket blev han da. Heldigvis var han advaret og tog det med et smil.

Svigerforældre/forældre, kan nogle gange være et rigtigt mareridt, men det er underholdende historier, der kan komme ud af det!

Har I lignende eller mere groteske historier derude?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce