Aniston

Delipscious

Fordi du indtager to kg læbestift i løbet af dit liv...

The Body Shop har netop introduceret en serie med nye læbestifter, der er lige til at spise!
Delipscious
Den britiske miljø-udgivelse The Ecologist har foretaget en undersøgelse, hvor ud fra de kunne konstatere, at en kvinde i løbet af et liv i gennemsnit indtager to kg læbestift. Det svarer til at æde intet mindre end 863 hele læbestifter!  

The Body Shop har dog nu lanceret en ny læbestift, som kan spises, og som er til dem, der er lidt bevidste om, hvad de putter i munden (- også selv om de ikke når op på at indtage to kg læbestift i deres livstid).

Lige til at spise
Den nye læbestift har fået navnet "Delipscious" og er 100 % lavet af ingredienser, der ellers bruges til fødevarer.

Delipscious indeholder således olie fra to forskellige blåbær, granatæblekerner, kakaosmør, vindruekerneolie og vitamin e.  

Delipscious Sheer Lip Colour kommer i ni forskellige farver, og Delipscious Tinted Lip Colour, der er en læbepomade med en diskret antydning af farve og glans, fås i tre forskellige nuancer.  

Ingen snack
Og selvom Delipscious ikke kan (eller bør) spises som en lille snack, hvis man ikke lige har andet i tasken, så er det da rart at vide, at læbestiften er baseret på ingredienser, der kan spises, for når nu læbeplejen er på læberne, så kan man ikke undgå at få noget af det i munden.

De naturlige ingredienser og frugter i Delipscious er gode for læberne, og de 40.000 Community Trade-bønder i Ghana, der leverer kakaosmørret, kan også glæde sig over den nye serie. Hylsteret på begge produkter er desuden lavet af genanvendeligt materiale - så Delipscious plejer ikke kun dine læber, den passer også på miljøet.  

Delipscious er netop landet i The Body Shop-butikkerne til vejl. udsalgspris fra 65 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce