David Hasselhoff: The Musical

Oh yes, it is true27. juli, 2006 - kl. 11:43
Forfatter:


Synes godt om Aniston.dk

Del artiklen

Nej, det er ikke noget vil her på Aniston.dk har fundet på - David Hasselhoff, stjernen fra "Knight Rider" og "Baywatch", har gjort klart, at han er på vej til Australien for at medvirke i en musical om sit liv.
"David Hasselhoff: The Musical" er inspireret af TV-serier som "The Young and The Restless" ("Rig og Rastløs") og "Knight Rider" og kommer til at have sange af Teddy Pendergrass.

"Det lyder måske som en joke, men jeg er i gang med at ransage mit liv og analysere på de fejl, jeg har gjort. Jeg tror faktisk, det bliver et rigtig godt show."

"Det er skrevet af de samme folk, som skrev Bette Midlers show og det er produceret af de samme folk som står bag musicalen "Chicago" i London."

Opsætningen, der har dansere fra både musicalen "Chicago" og "Jeckyl & Hyde", åbner i Melbourne i Australien før den kommer til Amerika.

David Hasselhoff håber at det vil blive en stor succes og drømmer om at den ender i Las Vegas, for han vil gerne kunne underholde folk på samme måde som Sammy Davis Jr. har gjort det i Las Vegas.

Hvis du skulle være helt vild med den kære David Hasselhoff, så udkommer hans selvbiografi i september.
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Følg på:

Vil du skrive for os?

Synes godt om aniston.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen