Aniston

Danmark bliver digital

Er du bange for sort skærm på søndag?

Hjælp, jeg har sort skærm! Vågner du op til nul TV-hygge søndag, så er det, fordi verden omkring dig har skiftet tv-signal.
Danmark bliver digital
Men det betyder ifølge en pressemeddelelse fra DR, ikke, at du ikke kan tage det nye signal. Der er bare, fordi du skal genindstille dine tv-kanaler - og så kan du straks se tv igen.

Og det nye signal betyder faktisk, at du får flere kanaler at vælge imellem, og signalet skulle også blive bedre.

Er du så uheldig, at du ikke kan modtage det digitale signal, så er der heldigvis hjælp at hente på søndag, hvor du sidder i pyjamas og desperat klikker rundt på fjernbetjeningen.

Har du sort skærm, er det nemlig, fordi du ikke har købt det nødvendige udstyr. Men så er det heldigt, at der mange tv-forhandlere, der har åbent på søndag, og der kan du helt sikkert få hjælp.

DR er også parat til at hjælpe. På hjemmesiden www.dr.dk/digitalttv giver de råd til de seere, der oplever problemer med tv-signalet. Derudover har 'Det nye tv-signal' oprettet en servicetelefonen, som har døgnåbent i weekenden på tlf.: 70 33 99 00.

Men chancen for, at du får sort skærm kl. 24.00 natten mellem lørdag og søndag, er lille, for 80 % af danskerne vil allerede efter få minutter kunne fortsætte med at se deres favorit-programmer.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce