Aniston

Carmakoma-licious

Kurver, guldtrusser, blonder og en god portion god karma.

Carmakoma-licious
Er du kurvet på den der lækre runde og ypperlige facon, så er der ingen grund til at gemme herligheden væk! Der er tværtimod grund til at glæde sig - nemlig til Carmakomas forårs- og sommerkollektion 2015.

Jeg var så heldig at sidde med et rigtig godt udsyn til de fantastisk smukke og kurvede modeller og de fede klude, som de viste frem, da Carmakoma afslørede deres kommende kollektion foran Ibsens Hotel under modeugen.

Og der er virkelig noget at se frem til. Bl.a. kan jeg godt allerede nu sukke højt og inderligt over de gyldne små hipster, som modellen bar meget pænere, end jeg nogensinde vil komme til. Nuvel, man kan vel trisse rundt i guldtrusser derhjemme og føle sig tilpas funky?! Herudover skal der holdes skarpt øje med de lækre blondebodystockings og et helt særligt suit med ankre, som jeg vil bande rigtig meget over, hvis jeg ikke kan passe, når det kommer i handlen om et halvt års tid.

I det hele taget er det en rigtig fed kollektion med alt den attitude, som man overhovedet kan få ud over podiet, som plus size-mærket Carmakoma barsler med.

Carmakomas størrelser starter ved XS/42 og går til XL/54.


Se evt. mere om Carmakoma på mærkets hjemmeside. Tjek desuden galleriet ovenfor for flere smugkig på Carmakoma SS15.
ANNONCE
Carmakoma-licious
Del

Seneste nyt

Annonce