Aniston

Berlin er et mekka af julemarkeder

Hotels.com har opgjort antaller af julemarkeder i Europas storbyer. Berlin topper listen med hele 60.

Berlin er et mekka af julemarkeder
Uanset om den søde juletid står på nostalgi på Schinkelplatz, skandinavisk flair i Kulturbrauerei eller royal vintermagi foran Schloss Charlottenburg, så har Berlin rigtig meget at tilbyde i år, hvis man er på jagt efter et varmt glas glühwein, julemagi og –hygge.
 
Med omkring 60 julemarkeder i byen indtager Berlin, ifølge Hotels.com’s undersøgelse, således førstepladsen som den storby i Europa, hvor der er mest at hente for julemarkedsfans.
 
Dog er der også et væld af markeder med julestemning og traditionsrig marcipankonfekt i Madrid. Hele 39 af slagsen, faktisk. Men vores egen hovedstad ligger da heller ikke på den lade side i løbet af december. Her er nemlig i omegnen af 38 julemarkeder at besøge – og det på alt fra Christiania til Højbro Plads.
 
I top 5 over byer med flest julemarkeder ligger desuden Amsterdam med 26 markeder og danskernes favoritstorby, London, der tilbyder 22 forskellige markeder rundt omkring i byen.
 
Er man på udkig efter julemarkeder, kan der dog være langt imellem disse i Bern og Dublin, hvor det kun har været muligt at finde frem til to julemarkeder i hver by.
ANNONCE
Listen over antallet af julemarkeder i de europæiske byer:
By Antal julemarkeder i år
Berlin 60
Madrid 39
København 38
Amsterdam 26
London 22
Oslo 16
Paris 13
Wien 13
Stockholm 7
Rom 7
Helsinki 6
Bern 2
Dublin 2
 

Kilde: Hotels.com.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce