Aniston

Baronessens sunde fastfood

Hurtigt er ikke lig med usundt, når man går med Caroline Fleming i køkkenet.

8 ud af 6 stjerner
Efter "Baronessen går i køkkenet" er Baronessen nu endnu engang gået i sit køkken - denne gang for at tilberede fastfood.
Baronessens sunde fastfood
Det er dog ikke burgere, pommes frites og andet potentielt usundt, hun har tilberedt. Men det er hurtig mad, der også er sundt - og ikke mindst spændende!

I følge Caroline Fleming behøver god og sund mad nemlig ikke at tage lang tid at lave, og alle kan være med, når hun hjælper på vej i sin nye kogebog "Baronessens sunde fastfood".

Årstidens hurtige retter
I "Baronessens sunde fastfood" er der intet mindre end 60 nye opskrifter på sund og hurtig mad fra Caroline Flemings eget køkken.

Opskrifterne er ledsaget af flotte madfotos og billeder af køkkenchefen Caroline Fleming.  

Bogen er desuden inddelt efter årstiderne, så det altid er nemt at finde en god opskrift til lejligheden.

Der er opskrifter på både salater, sandwich, supper, pasta- og nudelretter samt desserter.

Der er desuden opskrifter til de dage, hvor det skal gå rigtig stærkt og til andre dage, hvor der er lidt mere tid.  

Derudover giver Caroline Fleming sine egne råd til, hvordan du holder dig sund og lækker.  

Lækre retter til enhver lejlighed
Caroline Fleming har endnu engang formået at lave en rigtig fin, indbydende og sød kogebog med en hel masse spændende retter i.

"Baronessens sunde fastfood" giver inspiration til at springe ud i nye retter, og det er en rigtig god detalje, at opskrifterne er markeret med en lille tidsindikator, så man kan se, at man eksempelvis kun skal bruge 30 minutter på at lave pizzatærte eller 10 minutter til at tilberede oliventapenade.

Og selvom retterne i bogen er hurtige og nemme at lave, er det bestemt ikke kedelig mad, der bliver præsenteret. Det hele ser virkeligt lækkert ud, og meget af det ville oven i købet egne sig som gæstemad på en dag, hvor du ikke har lyst til at kokkere i timevis til gæsterne men hellere vil hygge med dem.

Man behøver desuden ikke at være hverken specielt udstyret med alskens køkkengrej, underlige ingredienser eller et udpræget madlavningsgen for at få glæde af Caroline Flemings opskrifter.


"Baronessen sunde fastfood" er skrevet af Caroline Fleming og udgivet af Lindhardt & Ringhof den 15. september 2010 til vejl. udsalgspris på 249,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce