Aniston

Baronessen går i køkkenet

Caroline Flemings nye kogebog er på gaden, og Aniston.dk har kigget på baronessens lækkerier.

7 ud af 6 stjerner
På falderebet til weekenden har vi kigget nærmere på baronessen Caroline Flemings nye kogebog "Baronessen går i køkkenet".

Baronessen går i køkkenet
Man kan mene, hvad man vil om Caroline Fleming, og hun er da også mest kendt for at tone frem på vores TV med jævne mellemrum med en støvkost i hånden - og ikke mindst med en stor portion entusiasme.

Men Caroline Fleming er ikke kun passioneret omkring rengøring. Hun er også vild med at lave mad - og skulle, efter sigende, være meget god til disciplinen.

Måske derfor er hun nu også sprunget ud som kogebogsforfatter til "Baronessen går i køkkenet", som netop er udkommet.

Glamourøs husmoder
Kogebogen indeholder alt fra opskrifter på "Havregrød med blåbær og bananer" til en opskrift på "Japanske steaks".

Bogen er inddelt i forskellige kapitler, der hver især handler om de forskellige måltider, og som blandt andet hedder "Morgenmad", "Salater", "Til fester og gæster" etc., så på den måde er bogen inddelt som de fleste andre kogebøger.

Herudover indeholder Caroline Flemings bog dog også såkaldte husholdningstips, hvilket er en ret sjov detalje.

Du kan eksempelvis finde ud af, hvordan du undgår at græde, når du skærer løg, eller hvordan du ser, om en fisk eller et æg er frisk(t). Siderne er desuden fyldt med billeder af den stilbevidste husmoder.

Lækre og nemme opskrifter
Generelt er bogen ret sjov og glitter-agtig at bladre igennem, og et stort plus er, at de fleste af opskrifterne er baseret på meget få ingredienser, der ikke kræver en døgnåben specialforretning som nabo. Det kan jeg personligt rigtigt godt lide!

Herudover ser opskrifterne indbydende ud, og man får lyst til straks at hoppe i køkkenet. Om bogen er original, kan diskuteres, men den vil være en sjov gave til en Caroline Fleming-fan eller en spirende husmoder.

"Baronessen går i køkkenet" er skrevet af Caroline Fleming og er udgivet af Lindhardt & Ringhof. Vejl. udsalgspris er 249 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce